ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

В зависимост от това как и за какво ще използвате помещението имате право на избор от плътна и термоизолирана до напълно остъклена врата. Голямото разнообразие от цветове и стилове на вратите ги прави лесно приспособими към дизайна на всяка сграда. Различните контури на отваряне при промишлените врати, гарантират че пространството под вратата ще бъде максимално оползотворено.

Задвижване: Ръчно – само за малки и леки индустриални врати. Верижен механизъм – това е алтернативен вариант на ел. двигател и се използва основно при врати, които не се отварят често и нямат нужда от ел. задвижване. Използва се верига, която изисква минимални усилия. Предимството на този вид задвиване, е че може да се смени по всяко едно време с ел.двигател. Ел. двигател – на фирма Wisniowski (Полша) с контролна кутия – „нагоре-стоп-надолу“ операции.

  

ВИДОВЕ ОКАЧВАНЕ – При индустриалните врати има голямо разнообразие от начини на окачване. Това дава възможност за максимално използване на пространството в съоръжението, както и в предната част на вратата.

 

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙ НА ТЕЛЕФОН 0888 522 602

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!!!